Nytt iphone 13 skal

Jag köpte mobilen, den snygga, den kanske lite dyra men absolut (definitivt) nödvändiga iphone 13. Men då måste jag ha ett supersnyggt och superbra iphone 13 skal förstås, hur ska det annars gå? Det skulle vara estetiskt och praktiskt och det fanns hur många som helst att välja på så det var bara att sätta igång och botanisera bland det massiva utbudet av iphone 13 skal.

Mitt nya skal till iphone 13 måste såklart skydda mobilen och kännas bra i handen. Sen då? Diskret, glada färger, mönster? Egen design? Bling? Inget bling. Ett iphone 13 skal med bling är som att limma glaspärlor på en Porsche. Du kan, men ingen kommer tycka det var en bra idé. Så lite mer klassiskt kanske. Hitta rätt material, rätt look.

Jag tittade efter min favoritfärg blå, och hittade ett iphone 13 skal som såg riktigt bra ut, och enligt specifikationen skulle det uppfylla mina kriterier. Och riktigt nöjd blev jag när jag fick hem det och fick testa skalet på min iphone 13, det var även greppvänligt material, inte för bulkigt och verkar tåligt. Definitivt ett bra köp. Bara för det blev det att jag köpte ett par till i andra färger. Då kan jag anpassa mitt iphone 13 skal efter min outfit eller mitt humör för dagen. Kan det bli bättre?

Jag har hunnit använda de nya skalen till iphone 13 ett tag nu. De ser fortfarande bra ut, känns bra, och de gör sitt jobb när jag klantar mig med mobilen. Jag har tappat den, inte en skråma. De jag haft till tidigare modeller har inte alls hållit såhär bra utan blivit fula och repiga relativt fort. Men mitt iphone 13 skal höll för att köra över, dock inte helt utan märken då om  jag ska vara ärlig. Efter x antal olyckor har jag lyckats ta kål på ett av dem, så det var ju en himla tur att jag köpte fler likadana iphone 13 skal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *